Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Selamat datang ke kehidupan aku dengan memori yang tidak aku lupakan dengan pelbagai ragam & kerenah...
Twingtwing!!!

Friday, December 30, 2011

sudah berakhir


selepas ni aku akan merindui DKG, bilik kuliah, bilik lect.
kelas sudah berakhir dan menunggu peperangan dengan peperiksaan.
kenangan ke kelas melalui tasik, bas, motor, kereta.

~DKG 1,2,3,4,5,6, BK, SP, BKBM~
~DEWAN MAS, DTSO, TE~
~PUSAT SUKAN, STADIUM, PADANG PALAPES, GOKART,TASIK, PUNCAK VISTA, KEBUN~
~DEWAN PENGINAPAN PELAJAR, MASJID, LIBRARY, MALL~

Wednesday, December 28, 2011

steamboat time





rancangan untuk makan beramai-ramai telah terlaksana.
untuk kali yang terakhir,
kami berkumpul ramai-ramai walaupun tak semua yang ikut.
apa-apa pun, sangat seronok.
makan sampai nak termuntah penuh sangat.
hahahahahahaha

teringat kembali macam sem 1 dulu.
semuanya bersama-sama.

terima kasih kawan-kawan
love u all so much!

Monday, December 26, 2011

team kemboja

naik ramai-ramai

time nak balik malaysia

sebelum balik ke bandar

anak-anak kemboja

selepas makan malam

menyusuri sungai

sambil menunggu waktu berbuka puasa

team UITM

jalan-jalan

uncle yang terselamat

bila tengok balik gambar folder kemboja,
rasa rindu plak pada dorang.

bila lah boleh jumpa diorang lagi.
diorang sangat sporting dah happening...

mula2 jumpa segan juga dengan dorang, yelah lain U janggal je rasa nak masuk dengan diorang. diorang semua budak sport. yang kenal farah je.
masa dekat kemboja ternyata dorang ok boleh masuk je,

saat best masa gotong royong di kampung, shopping, jalan2, melawat tempat sejarah, rebut nak bergambar dengan budak kemboja yg encem & comey..hahahaha
memang giler-giler.
pengalaman berbuka puasa disana sangat best, makan ramai2 macam kenduri je kat kampung dan berbuka puasa di masjid.
kat sana pun ada bazar ramadhan, macam2 ada.
dapat naik kenderaan yang macam beca tapi sana guna moto.

rindunya bila ingat semula kenangan bersama mereka...

tourism

video

26 dis 2011

sudah sampai penghujung bulan 2011
bermakna sudah tiba saat meninggalkan kawan2 di petro dan uum

semalam



mood:: happy

akhirnya dapat jejakkan kaki ke bukit bendera
best kat atas sana sejukkkkkk....
walaupun tak amik bnyak sangat gambar tp puas ati.
dah abis kut penang aku jelajah.
sebelum balik ke kuantan
thanks to poksu & moksu bawa jalan2 penangand si kecik danish and tembamn dareen.
jumpa lagi cuti nanti




Wednesday, December 7, 2011

6 disember 2011



dah lama rasanya xtulis dalam ni..

10 muharram.
bergambar kenangan bersama-sama rakan keusahawanan di DMAS.
semoga hubungan dpt dikekalkan dan berjumpa lagi...